GESPOT IN EIGEN HUIS & INTERIEUR NO. 6, TRENDDOSSIER 2024: HET ZONNIGE EN DUURZAME EH&I TRENDPAVILJOEN

In Eigen Huis & Interieur nummer 6 wordt in het Trenddossier van 2024 vooruit geblikt op wat we kunnen verwachten op het gebied van interieur en design. Het volledig in LAB PAINT geschilderde Trendpaviljoen van EH&I op de Vtwonen en designbeurs 2023 is voor een deel hergebruikt en is daarmee de duurzame verbeelding van vrolijk minimalisme tot post-brutalisme. Anya van de Wetering en Marie-Claire Lambalk van concept- en stylingbureau Kamer 465 ontwierpen het deels hergebruikte paviljoen, wat compleet nieuw oogt. Niet alleen door de totaal andere indeling, maar ook door de gebruikte LAB COLOURS. 

Benieuwd hoe je deze LAB COLOURS kan toepassen in jouw interieur? Lees dan snel verder hoe jij een interieur kan creëren met een combinatie van expressief en kleurrijk aan de buitenkant en ingetogen met een kleurrijk randje aan de binnenkant.

Eigen Huis & Interieur Vtwonen en design beurs 2023

Grijstinten als basis

In Between no. 672 zit tussen vaalwit en parelgrijs in en heeft een sprankje mauve. Een grijs maar net niet. White Truffle no. 644 is een lichte beige met een bruingrijze ondertoon; een typische greige. De kalme grijstinten zorgen voor een vloeiende overgang tussen alle verschillende woongedeeltes. Waarbij elke ruimte voornamelijk rust én geborgenheid uitstraalt. De plek om even te ontsnappen aan alle hectiek. Een huis om tot rust te komen.

 

 Eigen Huis & Interieur Vtwonen en design beurs 2023 Eigen Huis & Interieur Vtwonen en design beurs 2023

Maak het persoonlijk

Door persoonlijke items en hier en daar een expressieve kleur toe te voegen maak je de ruimtes af. Laat een selectie van zulke tinten door het hele huis terugkomen. Het is de kunst om daarbij niet te overdrijven. Deze accenten maken het verschil tussen saai of rust.

Eigen Huis & Interieur Vtwonen & design 2023

Eigen Huis & Interieur Vtwonen en design beurs 2023

Contrast tussen binnen en buiten

Er is een groot contrast tussen binnen en buiten. De onderhoudsarme tuin zit boordevol kleur. Iedere tuinhoek is op haar eigen manier aangekleed. Er worden expressieve kleuren gecombineerd zoals de uitzinnige roze Oh My Gosh no. 779 met de charismatische oranje Terracotta Warrior no. 42. Deze combinatie zorgt voor een verfrissende, doch aardse sfeer.

Een andere gedurfde combinatie is Bumblebee no. 872 met Fabulous Saffron no. 446. Met de verfrissende honinggele tint met een vleugje oker en de ultieme en krachtige oker transformeer je je exterior naar het gevoel van een prachtige lente. Ook het samenspel van de blauwtinten Medina no. 573 en Monaco Moon no. 181 en de groentinten Moss no. 41 en Green Cactus no. 12 zorgen voor een verrassende look and feel. Iedere tuinhoek heeft iets extra's te doen of te zien en dat maakt het compleet. 

Eigen Huis & Interieur Vtwonen en design beurs 2023

LAB COLOURS uitproberen?

Eén of meerdere van de beschreven LAB COLOURS uitproberen? Bestel dan een LAB Sample potje om de kleur rechtstreeks op de muur of een vel papier te testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Bestel de sample potjes via hier.

Met dank aan Marie-Claire Lambalk en Anya van de Wetering van concept- en stylingbureau Kamer 465, Aptum Lighting, Cottoceramix, De Mooiste Muren, Detremmerie, Dutch Originals, Ebru, The Garden store, Kvadrat, Lensvelt, Loof, Mo Man Tai, Net echt, Novel Grey, Quickstep, Spectrum, The Big Easy Kitchen, Tonone, Van Besouw en Wisse Trooster.